‘Ouderdom komt met gebreken’ is het gezegde.

Naarmate we ouder worden verandert ons lichaam. We voelen ons misschien nog steeds sterk, alsof we de wereld aan kunnen, maar de realiteit leert iets anders, helaas… Ons lichaam wil niet meer zo als vroeger. Motoriek, coördinatie, evenwicht, balans, ze vragen om aandacht. Maar wat moeten we dan precies doen? Hoe geven we ons lichaam wat het nodig heeft? Hoe blijven we soepel? We weten ergens wel dat het lichaam (dagelijks) beweging nodig heeft, maar… 

Met Trager®
 ontvangt het lichaam presies die beweging die het nodig heeft. Tegelijk komt het lichaam in diepe ontspanning. In dit proces van “beweging in ontspanning” verdwijnen veel klachten, klachten die er misschien al lange tijd waren… waarvan u misschien dacht dat u er mee moest leren leven. Velen ervaren het als pure verwennerij. Eigenlijk is het heel eenvoudig.

Een boek van Milton Trager heeft als titel:  Movement as a Way to Agelessness

Een vrije vertaling is:  Beweging als een manier om eeuwig jong te blijven    of anders gezegd:    RUST ROEST!
Lichamelijk eeuwig jong blijven zit er voor ons niet in. Maar ons langer energiek en jonger voelen zit er wél in!

Met Trager® is heel veel mogelijk. Gun uzelf een kijkje in wat ik noem een herboren leven. Gun uzelf een Trager® sessie.

Met toestemming van mijn moeder, inmiddels 95 jaar oud, citeer ik een uitspraak van haar, van na eenTrager® sessie die ik haar gaf:

‘Jij wekt de doden nog tot leven’

Ervaar zelf wat ze bedoelde…!

 

Is er een mooier cadeau dan een Trager® sessie?