Bedrijven

Uw medewerkers functioneren beter, creatiever, als ze zich prettig en goed voelen. De sfeer in het bedrijf is dan beter en het ziekteverzuim minder.

Hoe bereiken we dit op de werkplek?

Met toepassing van de Trager® principes ontwikkelde ik een heel effectieve methode. Kenmerkend is dat in korte tijd het hele lichaam wordt bereikt. Er treedt snel een diepe ontspanning op die een verfrissende en heilzame werking heeft. Spanningsklachten (o.a. in nek, schouder, armen, rug) worden tegengegaan en kunnen verdwijnen! De lichaamshouding verbetert. Uw medewerkers voelen zich vrijer, ervaren meer ruimte. Het is een plezierige onderbreking van de werksituatie met positieve effecten voor medewerkers én bedrijf. Men kan weer ontspannen en energiek aan de slag.

Praktisch

Elke medewerker / -ster krijgt afzonderlijk een behandeling. Wat ik nodig heb is een aparte ruimte waar uw medewerkers privacy ervaren en zich veilig kunnen voelen. Een paar stoelen, een tafel en verder gewoon op kamertemperatuur. Indien gewenst of nodig neem ik een massagetafel mee.
In 20 minuten kan veel gebeuren!

Bel of mail me voor een afspraak of meer informatie. Ik kom graag bij u langs.
Bel: 06-50 90 00 47
Mail: [email protected]

Is er een mooier cadeau dan een Trager® sessie?